Behöver du en flaggstång på 12 meter?

Är det så att du behöver ha en flaggstång på 12 meter? Du kan hitta en flaggstång på 12 meter hos Vikingmast. Hos dem kan du även hitta andra längder på flaggstänger samt att de även har flaggor och vimplar. När du ska köpa en flaggstång, så gäller det att ha koll på vissa saker. Bland annat bör du fundera på var den ska stå samt vad för typ av flaggstång som passar bäst för din användning. Flaggstänger kan vara tillverkade av olika material som trä, aluminium eller glasfiber. Oftast så bestäms längden på din flaggstång av hur högt hus du har. Din flaggstång bör överstiga byggnadens taknock med en tredjedel av sin totala längd.

Köp en 12 meter lång flaggstång

Du som vill köpa en flaggstång på 12 meter eller en i en annan längd, du kan kolla in de som finns hos Vikingmast. När du ska placera in flaggstång, se till så att ni är flera. Särskilt om du har valt en lång flaggstång. Det vanliga är att ha den i trädgården, framför eller bredvid huset. Se till att välja en plats där flaggstången är synlig och har tillräckligt med utrymme för att flaggan kan vaja fritt i vinden. Kolla även noga så att det inte finns några hinder i närheten som kan skada flaggstången eller flaggan.

De dagar det inte är flaggdag så bör du se till att ha en vimpel i din flaggstång. Tänk även på att det finns vissa flaggningsregler att förhålla dig till så se till att läsa på om dessa.