Gå en kurs entreprenadjuridik

Funderar du på en kurs entreprenadjuridik? Det är en god idé om du jobbar med byggen av olika slag. Du slipper att ta in en enskild jurist och betala dyra pengar. Genom att själv gå en kurs entreprenadjuridik får du alla kunskaper du behöver. Denna kurs finns att gå hos SUUAB och vänder sig till olika representanter inom bygg och anläggning. Det innebär bland annat chefer, arbetsledare, projektledare, samordnare och så vidare.

Kusen i entreprenadjuridik löper över en dag och ger dig ett utbildningsbevis att du genomgått kursen. Efter avslutad kurs, så kommer du att ha mer kunskaper inom entreprenadjuridik. Kursen kan även anpassas en del utifrån vilka som deltar i den. Det gör att ni kan få en kurs som fungerar väl för just er.

Vad innehåller en entreprenadjuridikskurs?

En kurs i entreprenadjuridik omfattar flera olika delmoment. Det kommer bland annat avhandla ämnen så som juridiska grunder, avtalsrätt, jordabalken, skadeståndslagen samt allmänna bestämmelser. Kursen innehåller även flera andra moment som är bra att ha kännedom om. Det krävs inga förkunskaper för att gå denna entreprenadjuridikskurs. Det kan kännas bra att ha dessa kunskaper i bakfickan om det skulle uppstå tvister eller blir några fel i en byggaffär. Du slipper ta in en jurist för att förklara alla lagar och regler, men denna kursen kan du dem själv! 

SUUAB​

Hos SUUAB finns det inte bara kurser inom entreprenadjuridik, utan de har även andra bra kurser och utbildningar. Besök gärna deras hemsida för att se det kompletta kursutbudet. Det är inte fel att kombinera flera kurser med varandra.